GINOP-5.2.4-16-2019-04184

 

A kedvezményezett neve: Szabó Imre Egyéni Vállalkozó

 

A projekt címe:Zöld Ász Fogadó gyakornoki programja

 

A szerződött támogatás összege: 6 687 620.- Ft

 

A támogatás mértéke: 100%

 

A projekt befejezési dátuma: 2021. 01. 15.

 

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04184

 

A projekt tartalmának bemutatása: A „Zöld Ász Fogadó gyakornoki programja”  a projekt keretében foglalkoztatott kettő fő gyakorlati szakképzése maradéktalanul befejeződött.

 

A gyakornokok foglalkoztatásával azt a cél tűztük ki magunk elé , hogy a gyakornoki idő alatt megfelelő szakmai tudást és gyakorlati felkészültséget szerezzenek  arra , hogy  szakmailag tovább léphessenek a pincér illetve vendéglátóipari eladó képzés felé. Gyakornokaik a szakmai képzés mellett megtanultak a vendégekkel mind szakmailag mind emberileg hatékonyan kommunikálni. Nagymértékű munkatapasztalatra tettek szert . Megismerték az vendéglátásban elvárható etikai normákat. A gyakornokok a gyakorlati idejük alatt megszerzett szakmai tudást a gyakorlatban hétről hétre nagyobb biztonsággal alkalmazták. Csapatmunkára való képességük, kezdeményező készségük, terhelhetőségük, alkalmazkodóképességük sokat fejlődött. Természetesen a gyakorlati idő alatt ezen készségeik fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektettünk. A munkakultúra és munkafegyelem területén fontos kiemelni, hogy a problémák és szakmai feladatok megoldása eleinte a gyakornokok  szakmai felügyeletét ellátó személy segítségével történt. A belső(HACCP rendszer) szabályok megismerése és begyakorlása után hétről hétre egyre több feladatot önállóan kellett megoldaniuk. Először csak részfeladatokat oldottak meg önállóan, szakmai felügyelet mellett, majd sor került a teljesen önálló munkavégzésre is. Önálló munkavégzésnél az ellenőrzés utólagosan a gyakornokok szakmai vezetője által történt. 

 

A szakmai feladatok megoldásához egyre rövidebb időre van szükségük és a részfeladatok megoldásához szükséges időt megfelelő módon tudják beosztani. A kollektívába könnyen beilleszkedtek, a megszerzett szakmai gyakorlatnak köszönhetően kellő önbizalomra is szert tettek . A támogatás keretében megvásárolt konyhai és éttermi eszközök közvetlenül szolgálták a szükséges gyakorlat megszerzését, lebonyolítását. A gyakornokok megismerték az éttermi vendéglátással kapcsolatos szabályokat,előírásokat, elsajátították a biztonságos munkavégzéshez szükséges ismereteket. A pincér és a vendéglátóipari eladó képzés feltételeit mindkét gyakornok maradéktalanul teljesítette.

 

 

 

Vállalkozásunk büszke arra hogy a jövő szakembereinek képzéséhez tudásával hozzájárulhatott.

 

Nyitvatartás

Hétfő - Csütörtök    11:00 - 21:00
Péntek - Szombat  11:00 - 22:00
Vasárnap               11:00 - 21:00

 

Belépés
Adatkezelési tájékoztató
Cookie szabályzat
Impresszum

Friss Híreink

2021. május 14.
2021. április 19.
2021. március 19.